Fris in je hoofd!

Wat is Fris in je hoofd! ?

FRIS IN JE HOOFD! NETWERK
Fris in je hoofd! is een bruisend netwerk met inmiddels rond de 10.000 deelnemers. Belangrijke groepen in het netwerk zijn zelfstandig werkende professionals (60%), vrije werkers/professionals in loondienst (30%) en een groep ambitieuze management- en personal assistants (10%). Gemeenschappelijk kenmerk van de deelnemers is het op zoek zijn naar, en het openstaan voor nieuwe ontwikkelingen, ideeën en kennis en de bereidheid dit met de anderen in het netwerk te delen en verder te ontwikkelen.

Fris in je hoofd! stimuleert deze kennisuitwisseling en duurzame samenwerking. De verbinding van mensen middels fysieke ontmoeting, het delen van kennis en het verspreiden van ideeën staan centraal. Fris in je hoofd! gelooft in de kracht van cocreatie: haar eigen sociaal kapitaal en dat van alle samenwerkende partners wordt optimaal ingezet, waardoor middels sociale cohesie het talent en de creativiteit uit het netwerk tot bloei komen. Met behulp van een breed scala aan web 2.0 toepassingen wordt het netwerk actief betrokken bij alle activiteiten van Fris in je Hoofd!. Op die manier wil Fris in je hoofd waarde creëren en een bijdrage leveren aan een betere wereld en duurzame samenleving.

FRIS IN JE HOOFD! EVENTS
De Fris in je hoofd! social networking events zijn inmiddels bekend in heel Nederland. Op Fris in je hoofd! Events wordt persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met netwerken, lifestyle, ontspanning en culinair genot. Fris in je hoofd! biedt de deelnemers een uitgelezen mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen, te netwerken en hierdoor vooral geïnspireerd (‘Fris in je hoofd!’) te raken: Workshophouders, trainers, sprekers, standhouders, fotografen en andere creatieve kunnen een bijdrage leveren en gebruik maken van het netwerk om zichzelf op de kaart te zetten. Fris in je hoofd! biedt alle betrokken stakeholders de mogelijkheid om op een ongedwongen manier kennis te maken met elkaar en daar mogelijk een (zakelijk) vervolg aan te geven. De 'Fris in je hoofd' events worden in nauwe samenwerking met een locatiepartner georganiseerd. Voor de locatiepartners is het event een uitstekende mogelijkheid hun locatie bij een nieuw en breed publiek, waaronder vele potentiële nieuwe klanten, te promoten en de relatie met bestaande stakeholders te versterken.

Website: www.frisinjehoofd.nl
Twitter: @frisinjehoofd
Twitter-hashtag: #FIJH
Aantal deelnemers per event: tussen de 400 en 800 afhankelijk van de grote van de locatie

Last Edited by Susanne Bodemeijer on 27/09/2011 10:20:40
Tags: concept, fijh, fris in je hoofd!

External articles

Search

Links

Media

Hot topics